Logo
Logo


Talviammuntaa

Kategoria: Välineet

Välineet itsessään kestävät kylmää yleensä hyvin. Kovimmilla pakkasilla kannattaa olla varovaisempi sekä muutenkin kylmemmillä säillä lämmitellä jousta ennen täyteen pituuteen vetämisestä ja laukaisun tekemistä.

ammuntahanska

Kylmillä säillä ulkona harrastaessa ongelmaksi muodostuu lähinnä ampujan nuolikäden sormien kylmettyminen.


Uutiskirje ja RSS-syöte

Kategoria: Sivusto

Lisäsin blogin yhteyteen uutiskirjeen. Postituslista toimii laajalti käytössä olevalla MailChimp-palvelulla.

Postituslistalle voit liittyä täyttämällä sähköpostiosoitteen oikealle olevaan lomakekenttään (mobiililla lomake löytyy blogitekstien alapuolelta) ja klikkaamalla "Tilaa uutiskirje".

Uusista blogikirjoituksesta lähtee automaattisesti sähköpostiviesti uutiskirjeen tilaajille. Jokaisen sähköpostin alalaidasta löytyy myös ohjeet, mikäli haluat poistua uutislistalta. Osoitteita ei käytetä mihinkään muuhun, eikä viestejä lähetetä kuin uusista kirjoituksista.

Jos käytät esim. Feedly-palvelua tai jotain muuta RSS-lukijaa, niin blogikirjoituksista on saatavilla myös RSS-syöte.


Hyvä ja edullinen ammuntatausta kotiin?

Kategoria: Välineet

tee itse ammuntatausta

Ammuntataustoja on monenlaisia, seurojen radalla on käytössä yleensä isompia ja kestävämpiä kuin taas kotiharrastajilla pienempiä ja helpommin siirrettäviä. Onpa tausta minkä kokoinen tahansa, niin säännölliseen ammuntaan tulevan taustan pitäisi olla kestävä, pitkäikäinen ja helposti siirrettävissä (sekä harrastajan näkökulmasta mahdollisimman edullinen). Taustoja voi ostaa valmiina kaupoista tai tehdä helposti itsekin.


MIKA KAREINEN © 2017